Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش «نماینده» محسن پور سیدآقایی معاون حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری تهران اظهار کرد: ایجاد محدوده زوج‌ و فرد برای تردد خودروها از ابتدا به خاطر کاهش آلودگی هوا بوده و کاهش ترافیک جزو اهداف آن نبوده است.

معاون حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به سوالی مبنی‌ بر اینکه آیا ممنوعیت تردد می‌تواند تأثیر بهتری نسبت به شرطی‌سازی آن به ازای پرداخت پول داشته باشد، گفت: اینطور نیست، چنانچه در مورد طرح جدید ترافیک هم این سوال مطرح بود و دیدیم که پیش‌بینی ما به درستی محقق شد، چون طرح ترافیک سابق بر پایه ممنوعیت بود و عده‌ای مجوز ورود داشتند و عده‌ای هم ورودشان ممنوع بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در طرح ترافیک سابق ورود یک عده را ممنوع می‌کردند و به یک عده هم با رقمی پایین مجوز ورود می‌دادند، گفت: وقتی که امسال ورود به محدوده طرح ترافیک دارای قیمت روزانه شد، میزان ورود در مجموع کاهش یافت، زیرا کسانی هم که منابع مالی زیادی دارند دلیلی ندیدند که پول خود را بی‌جهت دور بریزند.

پور سیدآقایی افزود: حتی افراد سرمایه‌دار هم نگاه می‌کنند که اگر بتوانند پولی ندهند و از این کار خودداری کنند و اینکه عده‌ای فکر می‌کنند پولدارها، پول بی‌مورد خرج می‌کنند و با خودروی شخصی خود وارد محدوده می‌شوند درست نیست و یکی از دلایلی که سبب شده یک عده‌ای پولدار شوند این است که حواسشان بوده پولشان را در کجا خرج کنند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه طرح جدید تقاضا برای ورود به محدوده طرح ترافیک را کاهش داده است، گفت: اگرچه در ابتدا اصل زوج‌ و فرد برای کاهش آلودگی هوا بوده است، اما در حال حاضر ادامه این طرح آلودگی هوا را کاهش نمی‌دهد و از نظر کارشناسی باید حذف شود و برای اینکه مسئله تردد زیادی را کنترل کنیم، عوارض را روی منطقه وضع می‌کنیم و مردم هم در جاهایی که می‌بینند دلیلی ندارد پول پرداخت کنند، از سفرشان خودداری می‌کنند و آلودگی و ترافیک کمتر می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی‌بر اینکه آیا می‌توان خیابان‌های بیشتری را فقط  به تردد اتوبوس اختصاص داد، گفت: در حال مطالعه BRT در مسیر شهید همت و حکیم به سمت کرج هستیم و یک لاین این دو بزرگراه به BTR اختصاص می‌یابد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: شهرداری تهران طرح جدید ترافیک نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۰۲۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، عرضه «قلیان اکسیژن» در برخی کافی شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌ها به موضوع داغ فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی در این روزها تبدیل شده، موضوعی که ظاهرا طرحی مطالعاتی از سوی وزارت بهداشت به منظور جایگزینی قلیان اکسیژن با قلیان دخانی است.

بیشتر بخوانید: آشنایی با بلاهایی که قلیان بر سر سلامت انسان می‌آورد

هرچند بنابر اظهار دکتر غلامرضا حیدری، مجری طرح مطالعاتی بررسی «قلیان اکسیژن»؛ این دستگاه هنوز تایید نهایی را نگرفته و نتایج مطالعات، ملاک تصمیم‌گیری درباره آن خواهد بود، اما این طرح واکنش‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته و متخصصان بویژه نسبت به آنچه که «گاز خنده» (اکسید نیتروژن) نام دارد، هشدار داده‌اند و از بابت سوءمصرف و تاثیرات مخرب آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

در همین راستا دکتر ایرج خسرونیا، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره طرح تحقیقاتی قلیان اکسیژن می‌گوید: قلیان‌ها محل رشد میکروب و قارچ‌ها هستند و هر پک سبب می‌شود مقدار زیادی قارچ و میکروب به قفسه صدری وارد شود. در همین راستا هم ورود هرگونه جسم یا ماده خارجی به ریه سبب آزار و اذیت می‌شود.

وی با بیان اینکه ورود هرگونه ماده شیمیایی به بدن می‌تواند سبب بروز مشکلاتی شود، افزود: هر ترکیبی از مواد شیمیایی که از طریق سیگار، قلیان و حتی هوای آلوده وارد بدن می‌شود، ممکن است در آینده موجب سرطان یا سایر بیماری‌ها شود. معتقدم، وزارت بهداشت نباید به موضوع طرح مطالعاتی قلیان اکسیژن ورود داشته باشد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی درباره استفاده از نمونه انسانی در طرح‌های مطالعاتی گفت: هر کار تحقیقاتی باید با رضایت افراد انجام شود و در وهله نخست روی نمونه حیوانی استفاده شده باشد. پس از اینکه مطالعات روی نمونه حیوانی انجام شد و مضر نبودن مورد آزمایش شده به اثبات رسید، می‌تواند طرح مطالعاتی روی نمونه انسانی انجام شود. انجام یک کار تحقیقاتی به طور مستقیم روی نمونه انسانی از منظر اخلاقی درست نیست.

خسرونیا گفت: هنگامی که نسبت به انجام یک طرح تحقیقاتی اقدام می‌کنیم باید اخلاق پزشکی را در کانون توجه قرار دهیم. عوارض استفاده از قلیان اکسیژن هنوز مشخص نیست و این احتمال وجود دارد که عوارض ناشی از استعمال این قلیان طی یک ماه یا حتی چند سال آینده بروز کند. با توجه به اینکه عوارض استفاده از این قلیان نامشخص است اجرای این طرح مطالعاتی در ۱۰ استان یک کار اشتباه است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228850 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • عملیات اصلاح هندسی و احداث دوربرگردان در بلوار ارم اجرایی شد
  • محدودیت‌های تردد جاده‌ای در تعطیلات ۳ روزه اعلام شد | جاده چالوس در کدام روزها یکطرفه است؟
  • اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی جاده‌ها در تعطیلات ۳ روزه آتی/ چالوس در کدام روزها یکطرفه است؟
  • پایان تاخت و تاز موتوری‌ ها در محدوده بازار | طرح ترافیک ویژه موتورسیکلت سواران در محدوده بازار اجرا می شود
  • آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ادامه ممنوعیت تردد در جاده کرج - چالوس
  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • ترافیک پرحجم و روان در معابر پایتخت